0
0,00 DKK
Indtast din søgning
 

Cookie- og persondatapolitik

Cookiepolitik

1. Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til hvilke cookies, der lagres på din computer. Når du besøger Oceantextile.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

2. Cookies
Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies.

2.1 Hvad er en cookie? 
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg, og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevarer vi cookies? 
De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang, du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies? 
Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser, du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, kan der være funktioner, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager. 

Sletning af cookies: Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nem slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link. Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle. 

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites? 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website samt til at føre statistikker, analyser og re-marketing. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere
I dette afsnit finder du en oversigt over hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil. Data kan videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

3. Kontaktoplysninger
Hvis du ønsker nærmere oplysninger om brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os: 

Ocean Textile Group A/S
HI PARK 387
DK – 7400 Herning

Tlf. +45 97122766
E-mail: mail@oceantextile.dk

Persondatapolitik

Hos Ocean Textile Group A/S (herefter ”Ocean Textile” eller ”vi”) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Ocean Textiles måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du køber hos os, når du besøger vores website, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores website.

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Dette website er drevet og ejet af:

Ocean Textile Group A/S
HI PARK 387
DK – 7400 Herning

2. Indsamling af personoplysninger
Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

• Når du handler i vores webshop

• Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev 

• Når du browser på sitet, inklusiv cookies (se særskilt cookie politik)

Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra os flere gange. 

De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, samt oplysninger om din navigation på websitet.

3. Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

• Tilmelding og udsendelse af nyhedsbrev

• Administration af køb

• Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events

• Statistik

• Øvrige markedsføringstiltag

Ocean Textile behandler kun dine personoplysninger, hvis der er lovligt grundlag herfor. 

Modtagere af nyhedsbrevet modtager dette baseret på samtykke afgivet på digitalt eller ved fysiske lister tilmeldingen. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes ved at trykke "Unsubscribe" i den modtagne mail. 

Ocean Textile fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender vores sites, og forsøger på denne baggrund at gøre websitet bedre. Vi kan ikke se, hvor du surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webshop. Vi sælger ikke dine informationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige
Som udgangspunkt videregiver vi ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. 

5. Overladelse til databehandlere
Dine personoplysninger overlades til Ocean Textiles samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Ocean Textiles vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Ocean Textiles vegne og i overensstemmelse med Ocean Textiles instruks.

6. Overførelse til tredjelande
Vi overfører ikke dine oplysninger til lande uden for EU/EØS.

7. Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 3. 

8. Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookies-politik.  

9. Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. 

10. Google Analytics 
På grundlag af vores legitime interesser (dvs. interesse i analyse, optimering, og forretningsmæssig drift af vores onlinetilbud i henhold til paragraf 6, stk. 1 litra f i GDPR) benytter vi os af Google Analytics, en webanalysetjeneste fra Google LLC (“Google”). Google benytter cookies. 

Google bruger disse oplysninger på vores vegne til at evaluere brugen af vores onlinetilbud, for at udarbejde rapporter om aktiviteterne i dette onlinetilbud og for at give os yderligere tjenester i forbindelse med brugen af dette onlinetilbud og internettet.

11. Facebook-Pixel, Custom Audiences og Facebook-Conversion
På vores hjemmeside, benytter vi os af det såkaldte “Facebook Pixel” på grund af vores legitime interesser i analyse, optimering og økonomisk drift af vores onlinetilbud. “Facebook Pixel” er lavet af det sociale netværk Facebook. 

12. Online tilstedeværelse på sociale medier
Vi bruger online tilstedeværelse på sociale netværk og platforme for der at kunne kommunikere med aktive kunder, interesserede og brugere og der at informere dem om vores tjenester. Ved at gå ind på de pågældende netværk og platforme gælder forretningsbetingelserne og retningslinjerne for databehandling for den pågældende udbyder. 

Medmindre andet er angivet i vores privatlivspolitik, behandler vi brugernes data, så længe de kommunikerer med os inden for sociale netværk og platforme, f.eks. ved at skrive indlæg på vores online tilstedeværelse eller sende os beskeder.

13. Dine rettigheder
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget (korrigeret), slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

14. Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på mail@oceantextile.dk eller på telefon +45 97122766. Nyhedsbreve kan til enhver tid frameldes, ved at trykke "unsubscribe" i det modtagne nyhedsbrev.

15. Links til andre websites mv.
Vores website kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheder websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

16. Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på mail@oceantextile.dk eller på telefon +45 97122766. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Ocean Textile Group A/S
HI PARK 387
DK – 7400 Herning

17. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 13 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, Danmark.

   
Katalog

Udforsk vores produkter i det nyeste 2019 katalog

Se vores Katalog her
Find Forhandler

Find din nærmeste Ocean forhandler.

Søg her
Ocean quality rainwear

We keep you safe and dry

High level of customer care

B2B-shop and quick delivery

Passion and Respect

Ocean rainwear & workwear